Our Blog

A la tardor, a la Índia i a tota Àsia Meridional es celebra el Diwali, el festival de la llum. Avui en dia moltes persones arreu del món celebren amb amics, amigues i familiars el començament de l’any nou del calendari hindú. Al barri de Sant Antoni volem incorporar aquesta festa al nostre calendari i així apropar-nos als nostres veïns i veïnes de la Índia, de Bangla Desh, del Nepal i les seves famílies…

Durant dues setmanes a Calàbria 66 podreu gaudir de diferents activitats que ens permetran aproximar-nos a la cultura i a la societat d’Àsia Meridional. Trobareu propostes que des de diferents disciplines (dansa, música, cine, fotografia, xerrades, etc.) , activitats obertes a tothom i que centraran la seva mirada en la dona i en com gènere i cultura s’entrellacen.

T’hi esperem!

 

Consulta la programació aquí.

 

Totes les activitats es realitzen a l’espai veïnal de Calàbria66 excepte els concerts i l’espectacle de danses que es realitzen a l’auditori de Calàbria66.

 

Hi ha activitats gratuïtes, activitats de pagament i activitats amb inscripció:

Xerrada, demostració i taller de dansa índia amb Sadrick D’Souza –> Dijous 8 de novembre, de 19.00 h a 21.00 h.

Taller de veu i música índia amb Baishali –> Dimarts 13 de novembre de 19.00 h a 20.30 h. A l’auditori de Calàbria66.

Cineforum –> Dimecres 14 de novembre de 18 a 21h. A la Sala Annexa (1ª planta).

Debat amb joves d’origen indi: “Trencant estereotips i prejudicis” –> Dijous 15 de novembre, de 19.00 h a 20.30 h. A l’espai veïnal de calàbria66.

Concert Gungur -> Divendres 16 de novembre, a les 21h. Auditori de Calàbria 66. Entrades 6 euros. Reserva d’entrades a j.prats@gungur.com

Espectacle de danses de l’Índia “La llum de les Deesses” –> Dissabte 17 de novembre, a les 19h. Auditori de Calàbria 66. Entrades 6 euros + recapte aliments per a l’ONG de Veí a Veí. Reserva d’entrades a:

*info@natarajadance.es / 672294274
*Rafa.deveiavei@gmail.com / 667412256

 

हैप्पी दीपावली

 

Organitzadors /col·laboradors:

Associació Nataraja

Baishali’s Music

Casa Àsia

De Veí a Veí

Indian Culture Centre

Espai de Debat de Calàbria 66

Federació d’Entitats de Calàbria 66

Gungur

Projecte XEIX

SadrickD’Souza i Chani

So, what do you think ?