Our Blog

Cinema66  us invita a la mostra internacional de curtmetratges experimentals Nonverbal comunication, del col·lectiu britànic Blinkers.

Es tracta d’una selecció de 15 peces que combina animació, apropiació i muntatge, abstracció i altres tècniques, en la qual té cabdal protagonisme del so.

Les pel·lícules d’aquesta selecció no utilitzen el llenguatge parlat, sinó que comuniquen de forma no convencional, per mitjà de material visual i sonor,  qualsevol cosa: des d’un bacteri insidiós obrint-se camí pel seu món salvatge a una cançó rítmica de bancs i papereres.

Comunicació no verbal és un conjunt d’obres experimentals, diverses, viscerals i, amb freqüència, molt divertides.

 

BRAND NEW BLINKERS

Brand New Blinkers  és un projecte d’exhibició de curtmetratges amb seu a Londres.

Els nostres films no reconeixen fronteres ni categories;  valorem només la qualitat. Per a cada sessió proposem un tema diferent i fem la selecció a partir d’una convocatòria oberta, així com d’un cuidat fons de curts que ens agraden i volem compartir.
Brand new Blinkers es va formar en 2016 i està comissionada i organitzada per Jack Wormell i Andy Sowerby.

ELS PROGRAMADORS

Jack Wormell  és un cineasta que juxtaposa i entreteixeix aspectes visuals humorístics de l’experiència diària amb qualitats potencialment eufòriques. Les seves obres s’han projectat en diversos llocs, incloent-hi London Short Film Festival, BFI i Whitechapel Gallery.

Andy Sowerby és cineasta i artista visual. La seva obra, entre el narratiu i l’abstracte, resulta del procés d’experimentació i de l’aproximació innovadora a equips i materials. Els seus films han estat seleccionats en diversos festivals, inclosos London Short Film Festival, Atlanta Film Festival i BBC Music Video Festival.

So, what do you think ?