Our Blog

Estem impulsant a Calàbria 66 (espai del barri) un indret on desenvolupar tot d’activitats al voltant de la literatura. Una literatura propera, una literatura recent sortida del forn, una literatura encara per escriure. Volem que aquesta literatura ressoni, no quedi oblidada en una pàgina per llegir, volem que la lletra prengui vida i convidi a pensar i repensar, viure i conviure, sentir i compartir. És per això que presentem l’ESPAI LITERARI C66 on pretenem que tot aquell, que vulgui, participi, col·labori i faci seu aquest espai desplegant la seva creativitat i generositat.

Doncs això, mentre anem creant aquest espai, on la lletra viva és la protagonista, us convidem també a gaudir i celebrar el proper dissabte 18 de juny a partir de les 18:30  a l’Espai veïnal de la planta baixa, amb aquest seguit d’actes:

-Presentació del llibre (antologia) “POR LOS PELOS”, 108 relatos a contrapelo. Relats que li posaran veu: Sara Genovart, Palimp, Hatan, Neritza Pinillos, autors que ha pres part dels tallers d’escriptura de Panetababel (autoedicions).

-Presentació de l’ESPAI LITERARI C66, una oportunitat per tramar i conspirar conjuntament amb un esperit literari.

– Alhora mentre conspirem o xerrem del que més ens plagui fem una pausa distesa amb un PICA-PICA.

-Un cop distesos posem un micro, un micro obert, un micro per a que tot aquell que vulgui: llegeixi, reciti, expressi, denunciï, es contorsioni…  amb creacions literàries pròpies o alienes, amb una nova JAM POÈTIC-LITERÀRIA DE EMBRIÁNGENSE de la mà d’Excodra.

-I per tancar la nit, ja serà de nit hi posarem música, música lligada a la literatura i la poètica, amb un CONCERT de veu i percussió ofert per la Muna Maklhouf i en Marc Miró.

Us esperem, el 18 de juny a partir de les 18:30 a  l’Espai veïnal de  Calàbria 66.

L’entrada és gratuïta, en quant a diners, però esperem molt més que diners, esperem la vostra participació i complicitat.

So, what do you think ?