Un projecte de creixement per al·luvió i sedimentació

Un projecte de creixement per al·luvió i sedimentació

Tenim més d’un any per elaborar el projecte que marcarà la posta en marxa de l’Espai Públic Calàbria 66, ja que les previsions assenyalen la tardor del 2014 o el primer trimestre del 2105 com a dates més que probables d’inauguració de l’edifici remodelat.

Atenent al tempo associatiu basat en el treball voluntari i atenent a la complexitat dels objectius del projecte, sembla aconsellable adoptar un model de creixement senzill i sostenible en aquesta fase d’elaboració del projecte.

La saviesa tossuda de la Natura ens en suggereix un que ens pot ser molt útil: el creixement per al·luvió i sedimentació.

Necessitem totes les aportacions (siguin petits granets de sorra o grans minerals) i el temps necessari per sedimentar-les.

Aquest model permet la incorporació progressiva del màxim de gent possible i garanteix la suma de totes les aportacions.

Fa que tots els veïns i veïnes siguem necessaris però cap imprescindible.

És un mètode que pot semblar un procés lent amb algunes fases on, aparentment, no es veuran grans avenços però es farà feina de formiga i per altra banda viurem fases de producció intensiva que poden coincidir amb la Festa Major o amb esdeveniments específics que anirem programant.

En definitiva, volem aconseguir un projecte fort i sostenible construït des de la voluntat dels veïns i les veïnes amb el recolzament de qui governa l’administració de la ciutat en representació dels seus ciutadans.

I jo com hi participo?
Si sou una associació, ens o grup del barri podeu :

  • elaborar el qüestionari associatiu i trametre’l a infocalabria66@gmail.com o bé
  • assistir a alguna de les reunions programades de la Comissió Calàbria 66 dels Grups de Treball dels 3 àmbits (fer enllaç) o dels Grups Temàtics (fer enllaç) .

Si ets un veí o veïna pots:

  • Contactar amb nosaltres via infocalabria66@gmail.com
  • Assistir a alguna de les reunions programades dels Grups de Treball dels 3 àmbits (fer enllaç) o dels Grups Temàtics (fer enllaç).

Tant si sou associació o veïns i sigui qui sigui el vostre camí d’incorporació al projecte, la vostra col·laboració és del tot necessària i benvinguda.

  • Podeu afegir-vos als grups existents o
  • Podeu proposar-ne de nova creació.