Our Blog

[TUTOM] AL TOTUM!

15 de juny 18h: Weend’ô, Malabriega i Paraíso Plástico

COMPRA LA TEVA ENTRADA

*Compra On-Line disponible fins a les 18h del dia 14 de juny

 

Red Phone Events anuncia la cinquena edició del totum revolutum Fest els 27 d’abril, 11 de maig i 15 de juny a Barcelona.

Aquest festival de música altruista o el que ja moltes anomenen moviment, es va crear el 2015.

Totum revolutum és una iniciativa que pretén fomentar i promocionar a bandes la proposta de les quals pertany als estils de Rock Progressiu, Post Rock, Jazz i música oberta en general. El concepte és molt clar, es tracta de tocar en espais atractius, amb bona qualitat de so, en horari “familiar”.

En aquesta edició, es va crear una molt interessant convocatòria de bandes, que ha permès poder seleccionar entre més de 30 candidatures. La cinquena edició d’aquest festival creat per i per als músics ja té cartell. El festival torna als orígens en diferents sentits. El format “cicle” que es va utilitzar en les primeres edicions, farà que els seguidors del festival, es vegin sovint.

La imatge d’aquest any torna a ser de Marc Rios Design, recuperant una vegada més els inicis per aquesta cinquena edició.

Calàbria 66 de Barcelona segueix emergent com aquest espai desitjat per tots els seguidors i seguidores del gènere. 9 bandes formaran part del festival. Els andalusos El tubo elástico, més Lume BandBcn i Sïtrâmâ obriran el cicle el 27 d’abril, els francesos Franck Carducci Band, més Your Grace i Degraey, tocaran el 11 de maig i els també francesos WEEND’Ô (prog rock – France) més els sevillans Malabriega i els catalans Paradís Plàstic tancaran aquesta cinquena edició el 15 de juny. Tots ells són una garantia del que serà un festival de luxe.

El preu de cada jornada serà de 10 €, un preu simbòlic per a un festival que aposta per continuar ampliant el públic i la promoció de les bandes.

So, what do you think ?