Our Blog

Per: Calàbria 66

Ja està aquí la oferta d’extraescolars de Calàbria 66 pel curs 2018-2019!

Les inscripcions es faran a l’espai veïnal a partir de dilluns 18 de juny. El nostre horari d’atenció és de dilluns a divendres de 10 a 13h i de 17 a 20h.

Més abaix trobareu les fitxes d’inscripció de cada activitat. Es poden entregar a l’espai veïnal en l’horari indicat o enviar a info@calabria66.net. La inscripció es considerarà efectiva una vegada comprovat el pagament de la quota (sencera o 50% en concepte de reserva).

Es pot reservar plaça pagant un 50% de la quota i entregant la fitxa d’inscripció. El 50% restant s’ha d’ingresar abans de l’11 de setembre. Si es vol anul·lar la inscripció, s’ha de fer abans de l’11 de setembre i es retornaran els diners.

 

CREATIVE ENGLISH

 • 1r-4t ESO
 • Dimarts 17:30-19h
 • 80€/trimestre

Si tienes entre 12 y 16 años y quieres practicar inglés de forma divertida, ven al taller “Creative English”. Haremos diferentes actividades que involucran elementos de teatro como improvisación, clown (payaso) y monólogos.

Descarrega la fitxa d’inscripció de Creative English aquí en pdf o aquí en word.

 

CIRC

 • 3r-6é primària
 • Dimecres 17-18h
 • 50€/trimestre

Al llarg del curs farem: Els Malabars, l’art de la coordinació: Diàbolos, Plats Xinesos, Pilotes, Maces i Carioques. Sabràs mantenir tres pilotes a l’aire sense que caiguin? Els Equilibris sobre Objectes, posa a proba el teu equilibri pedalant sobre una bicicleta amb una roda. O sobre el Rola-Bola, el Pedal , les Txanques o els Puls. L’Acrobàcia, el moment per fer tombarelles, el pi o la roda. També per fer equilibris amb parelles amb la família o les amigues i els amics.

Descarrega la fitxa d’inscripció de Circ aquí en pdf o aquí en word.

 

LA MALETA DEL CINEMA

 • 2n-4t primària
 • Dijous 17-18:30
 • 80€/trimestre

Jugant desenvoluparem el guió d’una pel·lícula dissenyada per vosaltres mateixos des de l’inici fins al final.

La ficció cinematogràfica, l’animació d’objectes i de fotos, el documental… seran tècniques amb les quals experimentarem i seran la base per a la nostra pel·lícula.

Què has de portar? Doncs ganes d’experimentar, crear i aprendre des del joc. Si t’agrada el cinema i tens curiositat per fer una aventura amb la càmera i la teva imaginació, t’agradarà el nostre taller de cinema.

Pots conèixer més sobre La Maleta del Cinema en aquest enllaç.

Descarrega la fitxa d’inscripció de La Maleta del Cinema aquí en pdf o aquí en word.

 

 

2 Comments

 1. Isabel Martinez

  Buenos días
  He encontrado muy interesante las extraescolares que hacen pero no los horarios.
  Muchos niños y padres terminamos mas tarde que las 17, seria posible plantearos empezar una extraescolar como circo a las 18?
  Gracias y saludos

  Respon
  • Hola Isabel,

   Para el primer trimestre del curso no tenemos posibilidad de hacer la extraescolar más tarde, pero lo valoraremos para los siguientes. Gracias por la propuesta. Un saludo!

   Respon

So, what do you think ?